KOM ZE HELPEN OM HET KOUDE WEER DOOR TE KOMEN.

“IGLOU DE INNOVATIEVE OPLOSSING VAN HumanSmile.

IK FINANCIER EEN IGLOU

Steun voor daklozen | Project Iglou België

De“Iglou” is een noodopvang voor daklozen die om welke reden dan ook niet in een opvangcentrum kunnen slapen. De wrede realiteit is dat er niet genoeg plaatsen zijn in opvangcentra voor alle daklozen. De missie van HumanSmile is om te voorkomen dat mensen die op straat moeten slapen doodvriezen of bevriezingsverschijnselen oplopen.

  • Lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren
  • Beschermt tegen kou, wind en regen
  • Kan het hele jaar door worden gebruikt
  • Vuurvaste materialen

Iglou, de noodopvang die levens redt!

houdt je warm

Verschil van 15°c tussen binnen en buiten.

NOODSITUATIE

Noodoplossing voor kwetsbare mensen.

gepersonaliseerde follow-up

Persoonlijke follow-up met het oog op sociale re-integratie.

bijstand

Daklozen helpen re-integreren.

HUMANSMILE BEANTWOORDT JE VRAGEN.

HOE FINANCIER JE EEN IGLO?

Een Iglou kost €120. Je kunt zelf bijdragen of als gezin geld inzamelen. Je kunt je vrienden en kennissen aanmoedigen om een financiële bijdrage te leveren om het bewustzijn over dakloosheid te vergroten.

Om een “Iglou” te financieren, maak je een betaling via onze website of via de rekening BE23 0689 0302 7991 met communicatie HB23

HOE HET PROJECT TE STEUNEN

Door er met mensen over te praten. Door onze inhoud te delen op sociale netwerken (facebook en instagrame). Door samen met ons andere ideeën en oplossingen voor dit probleem te bedenken. Door deel te nemen aan onze ronde tafels. Door je aan te sluiten bij onze vrijwilligers. Door een dakloze persoonlijk of als deel van een groep te sponsoren. Door je expertise en kennisnetwerken aan te bieden voor sociale of professionele re-integratie.

hoe kan ik meer informatie krijgen of vrijwilliger worden?

Stuur een e-mail naar het volgende adres fadi.chioua@humansmile.be

Belangrijke cijfers

DAKLOZEN IN BRUSSEL

GEFINANCIERDE IGLOU'S

Overlevingskits

HumanSmile realiseert zich dat er elk jaar mensen sterven van de kou door armoede, onzekerheid of onveiligheid. De wintercampagnes van HumanSmile zijn opgezet om zoveel mogelijk behoeftige mensen te helpen met de benodigde materialen en de meest geschikte uitrusting.

Donaties financieren de aanschaf van overlevingspakketten tegen de vrieskou, dikke dekens, comfortabele slaapzakken, handschoenen voor hulpbehoevenden, warme jassen voor kinderen en verwarmingselementen in huizen om veilig de winter door te komen.

De inhoud van de kits varieert naargelang de behoeften van de verschillende regio’s en landen.