ONDERSTEUN EEN GEZIN IN PALESTINA 🇵🇸 - WE STARTEN HET PROJECT: WARME TENTEN

 

ONDERSTEUN DE BEHOEFTEN VAN EEN GEZIN IN PALESTINA VOOR 1 JAAR

LEES MEERIK ONDERSTEUN
HumanSmile Eid Adha Marokko

VERTROOST DE GEBROKEN HARTEN 🇵🇸

Miljoenen mensen worden getroffen door de humanitaire crisis in Gaza, en onder hen zijn vrouwen en kinderen het meest kwetsbaar… Veel kinderen hebben hun vader, moeder of zelfs beide ouders verloren. Veel moeders verliezen hun kinderen en rouwen om het verlies van hun oogappel. Weeskinderen en nabestaande moeders worden ondergedompeld in psychologisch verdriet en leed. HumanSmile maakt zich grote zorgen over deze naweeën, die een hele generatie tekenen.

HumanSmile zet zich al vele jaren in om Palestijnse weeskinderen te helpen en hen weer hoop en waardigheid te geven. Dankzij onze lokale partners kunnen we de weeskinderen in Gaza identificeren. Dankzij uw vrijgevigheid hebben we hen al kunnen voorzien van voedselhulp, drinkwater, tenten, ambulances, enz.

Maar vandaag willen we verder gaan. HumanSmile lanceert een innovatief, educatief, psychologisch en sociaal humanitair project.

Onze actie? Het samenbrengen van rouwende moeders met weeskinderen om gezinsbanden te herbouwen en hen materiële en emotionele ondersteuning te bieden.

SMILE CAMP 🇵🇸

HumanSmile lanceert het project “Warme Tenten” om weeskinderen en nabestaande moeders onder één dak samen te brengen. Ons doel is om 1000 tenten te financieren om 1000 gezinnen in Gaza te herenigen, om de moederband die ze dachten te hebben verloren opnieuw op te bouwen en hen de wederzijdse liefde te bieden die ze nodig hebben.

Deze tenten zijn niet alleen een schuilplaats, maar vooral een symbool van vernieuwing, waar wederzijdse liefde opnieuw kan opbloeien. Met uw steun kunnen we deze families de emotionele steun bieden die ze nodig hebben.

Door middel van het Glimlachkamp biedt HumanSmile weeskinderen en nabestaande moeders een sprankje licht, een nieuwe toekomst, een hoopvolle vernieuwing waar een dialoog kan plaatsvinden. Het onderwijs dat de moeder aan de wees zal geven, de psychologische steun die de wees aan de moeder zal geven en vice versa is de essentie van het project.

Laten we hen samen de steun geven die ze echt nodig hebben.

HumanSmile Eid Adha Marokko

Warme tenten in gaza, een veelzijdig project!

innovatief project

psychologisch project

EDUCATIEF project

De moeder kan opnieuw opvoeden.

sociaal project

Uitwisseling en dialoog worden aangemoedigd.

HumanSmile Eid Adha Marokko

deelnemen aan het project?

U kunt deelnemen door jaarlijkse ondersteuning van €1.000 te financieren.

  • 500€ om de tent te kopen
  • 500€ om in de behoeften van het gezin te voorzien gedurende 1 jaar

Uw bijdrage is niet alleen financieel; het is materiële en emotionele ondersteuning. Samen brengen we wezen en rouwende moeders bijeen.

onze andere acties

Beeld voor Ramadan

Zakat al fitr

Beeld voor Ramadan

Voedselpakketten

Verschillende lachende kinderen

RM24 kassa